Recensies

recensie 1

recensie 2

nEEM CONTACT OP »

Vorig jaar hebben wij een uitbouw laten plaatsen aan onze woning. Omdat alles verbouwd werd, wilden we het interieur een keer goed aanpakken. Omdat we het moeilijk vonden om hier een goed beeld bij te krijgen ben ik op zoek gegaan naar een interieur stylist. Pagaen van House- of- Wonder Interieurstudio is het geworden.

Zij is op locatie langs geweest en heeft op basis van een aantal meubelen die zouden blijven, de gordijnen, een schilderij en de reeds gekozen vloer en keuken, een advies uitgebracht. Dit is werkelijk waar een prachtig geheel geworden! Op de kleuren voor de muren waren wij zelf nooit gekomen en trekken het geheel heel mooi bij elkaar.

Ook het advies voor de overige meubelen, stoffering en accessoires zijn briljant bij elkaar uitgezocht.

Pagaen is vlot, heeft snel een beeld bij je wensen en is gemakkelijk in de omgang. Ik zou iedereen die het tijd vindt voor een nieuw interieur haar absoluut aanraden!

Wij krijgen ook van veel mensen die op bezoek komen de complimenten voor de inrichting.

Dus al- met- al één groot succes, wij zijn erg blij met onze nieuwe professionele inrichting, ‘VT- wonen’ waardig!

Isabelle & corné

kleuradvies, meubeladvies & accessoires advies

Na heel veel gemaakte keuzes voor ons fijne nieuwbouwhuis liepen we een beetje vast. De basis stond; kleuren op de muur, de vloer en een aantal grote meubels.

Hoe brengen we sfeer, warmte in ons huis en hoe brengen we onze verschillende wensen/ stijlen in ons huis? Tijdens de intake heeft Pagaen ons veel vragen gesteld en heeft concreet direct een aanvullend kleurenpallet voorgesteld. Een verrassende mooie keuze waar we zelf niet aan hadden gedacht. De grotere aankopen werden vooraf met ons besproken zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan.

Pagaen heeft met de stijlvolle accessoires warmte, knusheid en eenheid toegevoegd aan onze woonkamer. De organische vormen maken het interieur tot een geheel. Pagaen heeft een mooie mix gemaakt van nieuwe en bestaande persoonlijke accessoires waardoor ons nieuwbouwhuis echt een thuis is geworden. Het eindresultaat is echt geweldig en past perfect bij ons. We genieten hier dagelijks van!

accessoires advies

laura & eelco

We waren op zoek naar een mooie warme roze kleur voor de nieuwe kamer voor onze dochter. Normaal gesproken zie ik al snel door de bomen het bos niet meer door de vele keuzes. Pagaen wist ons goed te adviseren. Ze luisterde naar onze wensen en door de juiste vragen te stellen kon ze de kleuren opties al een stuk minimaliseren. Dit maakte het kiezen een stuk makkelijker. Ze hield hierbij ook rekening met de lichtinval en gaf tips m.b.t. het mengen van de kleuren bij de bouwmarkt.

Deze keer hebben we niet voor de "veilige" keuze gekozen en we zijn heel blij met het resultaat.
De laatste hand wordt nu aan het kamertje verricht maar we kunnen niet wachten om het resultaat aan onze dochter te laten zien!!

kleuradvies

lisa & don

<< terug

recensie 3

recensie 4

kleuradvies

We hoopten dat er een totaal kleurenplan geadviseerd zou worden waarin mijn man en ik ons beiden zouden konden vinden. Dit is helemaal gelukt!

Pagaen heeft goed gekeken en geluisterd naar onze ideeën en wensen. Dit aan de hand van toegestuurde sfeerbeelden/foto’s en een gesprek bij ons thuis. Dit gesprek verliep zeer prettig en gaf ons het vertrouwen in een goede afloop. Er werd ons niets opgedrongen en de door haar aangedragen ideeën en suggesties vielen bij ons goed in de smaak.

Een nieuwbouwhuis inrichten lijkt zo makkelijk echter wij wisten niet goed waar te beginnen. Door het gesprek met Pagaen en haar kennis van materialen en kleuren kwamen wij tot een prachtig geheel. We kunnen niet wachten om het toe te passen in ons nieuwe huis. Wij zouden een samenwerking met Pagaen zeer zeker aanraden! 

lia & Jos

PORTFOLIO

portfolio

MEER »

verzenden »

Voel je aan alles dat het tijd is voor verandering?

Ik hoor heel graag van je!

Ik ben enorm benieuwd naar jouw verhaal. Schroom niet, vul geheel vrijblijvend onderstaand contact formulier in en ik reageer binnen 24 uur op je bericht. Spreek ik jou snel?

Thank you!
We'll be in touch soon.

 wat leuk om van je te horen