prijzen

pakket 1

REISKOSTEN

Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren & exclusief reiskosten van 0,25 cent per kilometer vanaf 10 kilometer buiten Pijnacker. De reiskosten zijn alleen voor afspraken op de locatie van het advies. De reiskosten die ik maak voor het creëren van het advies zitten bij de prijs inbegrepen.

Dit pakket is ideaal wanneer je een boost wilt geven aan de huidige inrichting van bijvoorbeeld jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Misschien ga je wel verhuizen naar een nieuw fijn thuis en wil je graag alvast een frisse en objectieve blik die meedenkt hoe een specifieke ruimte als een echt thuis gaan worden door kleurgebruik.

Met dit kleuradvies bespreken we onder andere de kleur(en) van de muren, de vloer, raamdecoratie, vloerkleden en het gebruik van materiaal voor meubels, zodat alles in balans is en een eenheid vormt. Ik kom gezellig bij je langs om een idee te krijgen van de ruimte en bespreken we jouw wensen & ideeën. Mocht je zelf al inspiratie hebben opgedaan op Pinterest, leg deze vooral alvast klaar. Voor mij een mooi startpunt om mee te denken en krijg ik direct een goed beeld van de sfeer waar je blij van wordt. Want daar gaat het uiteindelijk om!

Na ons gesprek zal ik het document met de uitgewerkte ideeën & advies per post toesturen inclusief kleurstalen (indien beschikbaar), zodat je alles mooi bij elkaar gebundeld hebt.

pakket 1: 

kleuradvies

299 euro

Wanneer is dit pakket voor jou?

pakket 2: 

Gratis & vrijblijvende kennismaking van +- 2 uur op locatie (ook digitaal mogelijk)
Bespreken wensen/ideeën & beschikbaar budget
Digitaal document met uitgewerkte ideeën & advies inclusief moodboard met sfeerbeelden
Overzicht waar in de ruimte de kleuren toegepast kunnen worden & waar de meubels geplaatst kunnen worden
Shoppinglist inclusief adressen + prijzen
(Kleur)stalen - indien beschikbaar

kleuradvieS + meubeladvies

afspraak inplannen »

nEEM CONTACT OP »

pakket 2

799 euro

afspraak inplannen »

Dit pakket is ideaal wanneer je eenheid, balans & lef mist in jouw interieur en dit direct op grotere schaal wilt aanpakken.
We kijken samen naar de kleuren van de ruimte en welke meubelstukken hier prachtig bij zouden passen. Wellicht heb je nog meubelstukken die je graag zou willen behouden. Geen probleem! Dit neem ik mee in mijn advies. Uiteraard is het niet altijd nodig om direct alle meubels de deur uit te doen.

Binnen het kleuradvies nemen we o.a. de vloer, muren, raamdecoratie en vloerkleden mee, waarbij ik met het meubeladvies de ruimte verder goed ga benutten door het toevoegen van bijvoorbeeld een nieuwe bank, salontafel, bijzettafel, gave kasten, eettafel, stoelen etc. Uiteraard nemen we dit tijdens het kennismakingsgesprek in zijn geheel door, want alles wordt op jouw wensen & budget afgestemd.

Ik kom gezellig bij je langs om de ruimte zelf te zien en de sfeer te proeven. We bespreken jouw ideeën en wensen en ik geef direct mijn visie en advies hierop. Misschien heb je wel zelf afbeeldingen van Pinterest waar jij geïnspireerd door raakt welke ik hierin mee kan nemen. Of je hebt wellicht al een gaaf item in gedachten, maar weet niet goed hoe je deze bij de rest van de ruimte kunt betrekken.

Naar aanleiding van ons gesprek ontvang je een helder document met mijn uitgewerkte ideeën & advies inclusief een moodboard met sfeerbeelden. Hiernaast ontvang je ook een shoppinglist inclusief alle adressen + bijbehorende prijzen om de artikelen zelf te bestellen & alle beschikbare kleurstalen, zodat je een volledig beeld hebt van de mogelijkheden.Wanneer is dit pakket voor jou?

Zie ik jou binnenkort?

Zie ik jou binnenkort?

pakket 3: 

Gratis & vrijblijvende kennismaking van +- 2 uur op locatie (ook digitaal mogelijk)
Bespreken wensen/ideeën & beschikbaar budget
Digitaal document met uitgewerkte ideeën & advies inclusief moodboard met sfeerbeelden
Overzicht waar in de ruimte de kleuren toegepast kunnen worden, waar de meubels geplaatst kunnen worden & waar de accessoires prachtig tot hun recht zullen komen
Shoppinglist inclusief adressen + prijzen
(Kleur)stalen - indien beschikbaar

kleuradvies + meubeladvies + accessoires advies 

999 euro

afspraak inplannen »

Wanneer is dit pakket voor jou?

pakket 3

Dit pakket is ideaal wanneer je echt een volledige boost wilt geven aan jouw interieur!

Die kriebel om je interieur aan te pakken in jouw bestaande woning bestaat al een tijdje en het is nu tijd voor actie. Of je gaat wellicht verhuizen naar een nieuw thuis en wilt direct de gehele ruimte in jouw eigen unieke sfeer neerzetten, zodat je hier direct met veel liefde gaat wonen.

Met dit pakket krijg je een kleuradvies waar ik onder andere de muren, vloer, raamdecoratie, vloerkleden etc. in zal meenemen en hier een prachtig geheel van zal maken. Dit zorgt voor de basis van het interieur en zodra we deze stevig hebben neergezet, gaan we door met het meubeladvies. Hiermee zorg ik ervoor dat de ruimte optimaal wordt benut geheel volgens jouw smaak & budget. De meubelstukken die hieronder vallen bestaan o.a. uit bijvoorbeeld een nieuwe bank, bijzettafel, kasten, eettafel, stoelen e.d. Wellicht heb je nog meubelstukken die je ontzettend graag mee zou willen nemen in het nieuwe interieur. Geen probleem! Uiteraard neem ik dit mee in het advies.

Voor de kers op de taart ga ik voor je aan de slag met accessoires. Dit brengt het geheel helemaal samen en zorgt voor het creëren van eenheid. Voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld planten, klok, vazen, kunst, wanddecoratie e.d. Wellicht heb jij ook al accessoires in jouw bezit die je graag weer terug zou willen zien. Leuk! Deze nemen we gewoon mee met de rest van het advies.

Na het afronden van dit totale interieuradvies woon jij in een heerlijk interieur die volledig jouw persoonlijkheid weerspiegelt en waar je zowel energie van krijgt als de ontspanning kunt vinden.Zie ik jou binnenkort?

advies op maat

advies op maat

extra info

nEEM CONTACT OP »

nEEM CONTACT OP »

neem contact op »

MEERDERE RUIMTES

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een woonkamer inclusief keukenruimte. Voor iedere extra toegevoegde ruimte gebruik ik een gereduceerd tarief.

Mochten bovenstaande pakketten niet helemaal aansluiten bij jouw project, neem dan gerust alsnog even contact met mij op! 

We plannen dan een kennismakingsgesprek en maak ik aan de hand van jouw wensen een offerte op maat.
Gratis & vrijblijvende kennismaking van +- 2 uur op locatie (ook digitaal mogelijk)
Bespreken wensen/ideeën & beschikbaar budget
Digitaal document met uitgewerkte ideeën & advies inclusief moodboard met sfeerbeelden
Overzicht waar in de ruimte de kleuren toegepast kunnen worden
(Kleur)stalen - indien beschikbaar

 

PORTFOLIO

portfolio

MEER »

verzenden »

Voel je aan alles dat het tijd is voor verandering?

Ik hoor heel graag van je!

Ik ben enorm benieuwd naar jouw verhaal. Schroom niet, vul geheel vrijblijvend onderstaand contact formulier in en ik reageer binnen 24 uur op je bericht. Spreek ik jou snel?

Thank you!
We'll be in touch soon.

 wat leuk om van je te horen