En toen begon ik aan mijn opleiding tot Interieurstylist en Interieurontwerper en viel alles op z'n plek!

Ik ben altijd al heel gevoelig geweest voor sfeer, het gebruik van kleur en de invloed van een ruimte op mijn humeur en gemoedstoestand. Thuis vond ik het als kind en tiener altijd al geweldig om van alles te creëren in mijn schetsboek met een potlood, mijn muren regelmatig te verven of te voorzien van een ander behang. De kleurencombinaties gingen van oudroze met donkerbruin tot een tijgerprint met limoengroen. Gelukkig is mijn stijl in de afgelopen jaren wat verfijnder geworden ;)!

Het gaf toen al aan dat ik niet bang ben voor een statement. Wat vond ik het heerlijk om tijd op mijn kamer door te brengen, mijn meubels te verplaatsen, mijn nieuwe IKEA aanwinst een plekje te geven, mode reclames uit tijdschriften scheuren, deze te lamineren en als muurversiering op te hangen. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik toen al het effect merkte van een fijn interieur waarin ik volledig mijzelf kon zijn, dat deze ruimte mij veiligheid bood en mij volledig weerspiegelde hoe ik was.  Want als er ergens een plek is waar je compleet jezelf mag zijn, dan is het wel thuis! 

Tekenen, interieur en kleur! 

Om de hete brei heen draaien zit niet in mijn DNA.  Ik geef altijd mijn eerlijke mening wanneer hierom wordt gevraagd en houd van duidelijkheid en transparantie. Dit was vooral even wennen voor mijn Brabantse man ;-). Maar ik bedoel het altijd goed!
Hiernaast houd ik van alle verschillende culturen waarmee ik ben opgegroeid welke mij ook absoluut hebben geïnspireerd in de interieurkeuzes die ik maak.

Oh wat houd ik ervan! Vooral van het jezelf niet al te serieus nemen door middel van zelfspot ben ik een enorme fan. Mijn werk neem ik uiteraard wel altijd serieus ;-). En wat vind ik het heerlijk om mensen aan het lachen te krijgen!

Ik ben zo’n iemand die altijd een nieuw notitieblokje koopt, terwijl ik nog 387 stuks in 5 varianten in de kast heb liggen. Je kunt er immers nooit genoeg hebben toch?

Ik vind het altijd geweldig om nieuwe culturen te ontdekken in combinatie met het lokale eten. Zelf ben ik in mijn eentje op reis geweest naar Costa Rica en Sri Lanka en wat een prachtige ervaringen waren dat! Nadat ik mijn man ontmoette (in Sri Lanka, hoe bijzonder is dat!) zijn we in de gelegenheid geweest om samen geweldige reizen te maken. Hopelijk kan dit snel weer, ik kan niet wachten!

Zelfspot

Rotterdamse

Notitieboekjes

Reizen

voel jij dat ik de persoon ben die jou kan helpen met jouw interieur vraagstuk?

Wat leuk!

portfolio »

pakketten »

neem contact op »

Feitjes over mij

Thank you!
We'll be in touch soon.

Ik had 4 jaar gewerkt bij een leuke werkgever met fijne collega’s toen ik opeens van de ene op de andere dag thuis kwam te werken door corona.

Wat eerst leek op een aantal weken, werd al snel een aantal maanden thuiswerken. Ik had nog steeds veel contact met collega’s, maar kwam steeds meer tot het besef dat al mijn werktijd achter een scherm doorbrengen verzonken in systemen en Excelsheets mij steeds ongelukkiger maakte.

Ik voelde telkens meer mijn creatieve en ondernemende kriebel omhoog borrelen. Deed ik dit nu echt? Nam ik inmiddels genoegen met een baan die mij een mooi vast contract had opgeleverd en gegarandeerd inkomen. Maar waarvan ik inmiddels ook aan alles voelde dat het tijd was voor verandering.

Ik kwam tot het besef dat ik het heft in eigen handen moest nemen om hier verandering in te brengen. In het verleden heb ik diverse momenten gehad waarop duidelijk werd dat het leven in één ogenblik anders kan zijn. Mede hierdoor vind ik het enorm belangrijk mijn waardevolle tijd niet te verspillen aan iets waar ik geen energie bij voel. Het leven is immers veel tekort!

Ik kwam tot de conclusie dat ik het vuurtje niet meer voelde branden en mijn hart niet meer sneller klopte van de dingen die ik deed in mijn werk. Tijd om een nieuwe weg in te slaan......

En in 1 klap stond werkelijk de hele wereld op z’n kop 

Ik ben Pagaen van den Dries-Luiten en eind 2020 nam ik een risicovol besluit waardoor mijn leven een compleet andere wending kreeg. Het was tijd om te kiezen voor wat mij nu echt gelukkig zou maken.

Over mij

hoe het avontuur begon