kinderkamer

Wat heerlijk om mee te mogen denken met een kinderkamer! Dit lieve meisje verhuisde naar een grotere kamer en daar hoorde uiteraard een nieuwe inrichting met nieuwe kleuren bij. Het uitgangspunt was om mee te denken met een warme tint roze en heb ik direct het totale kleurenpalet hierin meegenomen van de wanden en gedeeltelijk de accessoires. In plaats van de overige wanden wit te laten, zit er nu een prachtige zachtgrijze kleur op. Hierdoor wordt de kamer direct een stuk warmer en wat stoerder.  

De kamer wordt intussen nog verder ingericht en muren worden aangekleed, maar wat gaaf om dit nu al bij elkaar te zien komen! Foto's wanneer de kamer af is volgen.....

<< TERUG

Pakket - Kleuradvies

We waren op zoek naar een mooie warme roze kleur voor de nieuwe kamer voor onze dochter. Normaal gesproken zie ik al snel door de bomen het bos niet meer door de vele keuzes. Pagaen wist ons goed te adviseren. Ze luisterde naar onze wensen en door de juiste vragen te stellen kon ze de kleuren opties al een stuk minimaliseren. Dit maakte het kiezen een stuk makkelijker. Ze hield hierbij ook rekening met de lichtinval en gaf tips m.b.t. het mengen van de kleuren bij de bouwmarkt.

Deze keer hebben we niet voor de "veilige" keuze gekozen en we zijn heel blij met het resultaat.
De laatste hand wordt nu aan het kamertje verricht maar we kunnen niet wachten om het resultaat aan onze dochter te laten zien!!

- Lisa & DON-

Recensie