eenGEZINSWONING

Dit leuke gezin heeft mij ingeschakeld om aan hun prachtige nieuwbouwhuis warmte toe te voegen. De basis was helemaal af, het was alleen te strak en industrieel. Ik begon met een plan qua kleuradvies voor de accessoires, het doornemen van het budget en het bespreken van hun wensen. Na akkoord op het advies ben ik aan de slag gegaan met het verzamelen van alle accessoires. Na tussentijds contact was het de dag dat ik alles kwam afstijlen in huis. Wat een feest!


Organische spiegel van Zara Home aan de lange lege wand om meer ruimte te creëren en tegelijkertijd het zitgedeelte van de eettafel te scheiden
- Mosgroene vloerkleed van Zuiver om de kleur van de accentmuur te verbinden met de rest van de ruimte
- Grote ronde TOBOL lamp van Beliani in de hoek om de ronde vormen van de salontafels terug te laten komen


<< terug

Pakket - Accessoires & Styling

Een drietal accessoires welke ik o.a. heb toegevoegd:


Na heel veel gemaakte keuzes voor ons fijne nieuwbouwhuis liepen we een beetje vast. De basis stond; kleuren op de muur, de vloer en een aantal grote meubels.

Hoe brengen we sfeer, warmte in ons huis en hoe brengen we onze verschillende wensen/ stijlen in ons huis? Tijdens de intake heeft Pagaen ons veel vragen gesteld en heeft concreet direct een aanvullend kleurenpallet voorgesteld. Een verrassende mooie keuze waar we zelf niet aan hadden gedacht. De grotere aankopen werden vooraf met ons besproken zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan.

Pagaen heeft met de stijlvolle accessoires warmte, knusheid en eenheid toegevoegd aan onze woonkamer. De organische vormen maken het interieur tot een geheel. Pagaen heeft een mooie mix gemaakt van nieuwe en bestaande persoonlijke accessoires waardoor ons nieuwbouwhuis echt een thuis is geworden. Het eindresultaat is echt geweldig en past perfect bij ons. We genieten hier dagelijks van!

Recensie

- Laura-