05 mei 2022

EEN BED KOPEN | GA EENS VOOR KLEUR!

Wij wilden enige tijd geleden graag een nieuw bed kopen en we startten de zoektocht. Nog nooit heb ik een bed online gekocht. Het is echt van groot belang dat je bedden in het echt gaat bekijken, zodat je direct een beeld hebt van de kwaliteit en vorm van het bed, maar ook zeker om je te laten adviseren als het gaan om alle technische aspecten waaraan het perfecte bed voor jou moet voldoen en uiteraard vooral het type matras.

DE START VAN ONZE ZOEKTOCHT

Uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij Swiss Sense. Een prachtige collectie aan bedden. Na het kiezen van het type bed, namelijk de ‘’Boxspring Lifestyle by vtwonen Pepper’’ was de volgende stap de kleur. Nu kiezen de meeste mensen voor een neutrale kleur bij het aanschaffen van hun nieuwe bed, zodat deze altijd past in de slaapkamer, ook wanneer de kleuren op de muren veranderen. Het is uiteraard ook een flinke uitgave, dus je wilt graag dat de kleur tijdloos is. Vaak wordt dan gekozen voor antraciet of een andere grijstint. Helemaal begrijpelijk, alleen is het ook een gemiste kans voor degene die houden van een kleurrijk interieur!

Er zijn namelijk ook andere kleuren die geweldig goed passen in verschillende kleurcombinaties en waardoor je slaapkamer direct een enorme oppepper krijgt. In onze slaapkamer hebben wij op de muren een hele lichte lila/beige tint gecombineerd met de LAB PAINT Merlot Mania NO.123. Voor ons nieuwe bed zijn wij gegaan voor de kleur ‘’Luxury Moss Green’’. Een prachtige velvet-achtige stof met een diepgroene tint waar tussendoor gemêleerd ook nog andere groentinten doorheen komen. Echt zo ontzettend blij mee! De kleur maakt de ruimte direct een stuk warmer en geeft deze direct wat meer pit!

VEILIG KEUZE OF OUT-OF-THE-BOX

Hiernaast hebben we messing, houten & zwarte accenten gebruikt wat de rest van het kleurenpalet mooi aanvult. Luxe, natuurlijk & stoer tegelijkertijd! De fotolijst LOMVIKEN van Ikea is ideaal voor het omlijsten van onze herinnering aan onze stedentrip naar het fantastische Porto. Met hiernaast de zelfgemaakt lamp via Snoerboer inclusief messing wandhaak wordt het plaatje helemaal compleet.

Voor degene die mij al wat langer kennen weten dat ik er van houd om muren te verven, dus de kans is groot dat deze kleuren niet jarenlang op de muur zullen zitten :)! Onderaan deze blog plaats ik direct wat andere kleurcombinaties, waarbij het bed fantastisch zal staan. Dan kunnen jullie direct zien dat een groen bed ook geweldig veel mogelijkheden biedt binnen verschillende kleurenpaletten.

Kortom; mocht je ontzettend blij worden van een mooi grijs bed, kies dan absoluut vooral voor een grijs bed! Kies je deze alleen omdat deze kleur ''altijd goed is'', ga dan eens voor iets anders en kies voor een kleur waar je normaal gesproken misschien niet zo snel aan zou denken, maar wel echt direct ontzettend blij van wordt! Want dat is uiteindelijk het doel van jouw interieur!

Voor nog meer interieurinspiratie & tips, neem een kijkje op mijn Instagram pagina!

AANVULLENDE KLEURACCENTEN

KLEURCOMBINATIES MET EEN GROEN BED